Over Across the World

Onze ervaring
Als studenten weten wij hoe lastig het is om leuke bestemmingen uit te kiezen terwijl je niet zo veel te besteden hebt. Op Across the World kun je dan ook onze ervaringen lezen met dit probleem. In onze blogs vertellen wij over onze reizen en hoe wij zijn omgegaan met een budget.
Hoe je een reis voor jezelf wat goedkoper kunt maken, of hoe je bestemmingen kiest met een klein budget is te vinden op de website.

Prijs per reis
Sommige reizen zijn wat duurder dan de andere. Dit ligt aan de bestemming, accommodatie en de activiteiten van de reis. Ook verschillen de prijzen per land. Om aan te geven hoeveel we kwijt zijn geweest aan de reis hebben wij bovenaan de blogs de prijs van de reis neer gezet. De prijs is een optelling van vluchten van Nederland naar de bestemming (retour), de totale prijs van de overnachtingen en de activiteiten/bezienswaardigheden tijdens de reis.

Wanneer wel en wanneer niet inbegrepen in de prijs?
Wij hebben ervoor gekozen om het ontbijt, lunch en diner niet mee te nemen in de prijzen, omdat iedereen tijdens de vakantie een ander idee heeft over deze onderwerpen. Wil je bijvoorbeeld elke avond uit eten omdat dat bij vakantie past? Of neem je liever een lunch mee? Kook je liever zelf in je appartement? Het kan allemaal natuurlijk, want de vakantie is jouw tijd.
Om zoveel mogelijk te vertellen over bestemmingen zullen wij tips geven om bepaalde bezienswaardigheden en activiteiten te bezoeken. Als wij deze bezienswaardigheden of activiteiten ook hebben bezocht dan zullen wij hierover vertellen. Mochten wij deze niet hebben bezocht dan wordt dit altijd vermeld, maar dan is het ook niet meegenomen in de prijsberekening.
Als er bootreizen zijn gemaakt in de reis dan zijn deze ook meegenomen in het budget, en is er met de auto gereden naar de bestemming dan zijn de benzinekosten niet meegenomen in de prijs. Ook de benzinekosten verschilt namelijk per auto.

Op deze manier willen wij een correct beeld geven van de dingen die een bestemming te bieden heeft en wat nu de totale prijs van de reis is. Dit laatste hebben wij nog niet eerder gezien op andere websites dus vandaar dat wij dit willen bieden.

Wij hopen dat Across the World je kunt helpen om een bestemming uit te kiezen zonder het gedoe dat je steeds rekening moet houden met een budget, want afwegingen maken is nooit leuk. Daarnaast geven wij handige tips, grappige anekdotes en andere leuke verhalen.

Veel leesplezier!

 

Let op: prijzen kunnen per seizoen, dag en zelfs tijdstip verschillen. De prijzen zijn op basis van onze reizen.