Over Across the World

Over de website
Begonnen als een project op school met mijn klasgenoot Masha Hildering voor onze studie, maar inmiddels uitgegroeid tot mijn hobby! Ik wist namelijk hoe lastig het is om leuke bestemmingen uit te kiezen, terwijl je niet zo veel te besteden hebt. Op Across the World kun je dan ook mijn ervaringen lezen met dit probleem. In de blogs vertel ik over onze reizen en hoe ik ben omgegaan met een budget.
Hoe je een reis voor jezelf wat goedkoper kunt maken, of hoe je bestemmingen kiest met een klein budget is te vinden op de website. Ook de blogs van Masha staan nog gewoon op deze website, want hoe meer tips, hoe beter!

Prijs per reis
Sommige reizen zijn wat duurder dan de andere. Dit ligt aan de bestemming, accommodatie en de activiteiten van de reis. Ook verschillen de prijzen per land. Om aan te geven hoeveel ik kwijt ben geweest aan de reis, heb ik bovenaan de blogs de prijs van de reis neergezet. De prijs is een optelling van vluchten van Nederland naar de bestemming (retour), de totale prijs van de overnachtingen en de activiteiten/bezienswaardigheden tijdens de reis.

Wanneer wel en wanneer niet inbegrepen in de prijs?
Er is gekozen om het ontbijt, lunch en diner niet mee te nemen in de prijzen, omdat iedereen tijdens de vakantie een ander idee heeft over deze onderwerpen. Wil je bijvoorbeeld elke avond uit eten omdat dat bij jouw vakantie past? Of neem je liever een lunch mee? Kook je liever zelf in een appartement? Het kan allemaal natuurlijk, want de vakantie is jouw tijd.
Om zoveel mogelijk te vertellen over bestemmingen zal ik tips geven om bepaalde bezienswaardigheden en activiteiten te bezoeken. Als ik deze bezienswaardigheden of activiteiten ook heb bezocht, dan zal ik hierover vertellen. Mocht ik deze niet hebben bezocht, dan wordt dit altijd vermeld, maar dan is het ook niet meegenomen in de prijsberekening.
Als er bootreizen zijn gemaakt in de reis, dan zijn deze ook meegenomen in het budget. Is er met de auto gereden naar de bestemming? Dan zijn de benzinekosten niet meegenomen in de prijs. Ook de benzinekosten verschillen namelijk per auto.

Op deze manier wil ik een correct beeld geven van de dingen die een bestemming te bieden heeft en wat nu de totale prijs van de reis is. Dit laatste ben ik nog niet eerder tegen gekomen op andere sites. Vandaar dat ik dit aan jou wil bieden.

Ik hoop dat Across the World je kunt helpen om een bestemming uit te kiezen zonder het gedoe dat je steeds rekening moet houden met een budget, want afwegingen maken is nooit leuk. Daarnaast geef ik handige tips, grappige anekdotes en andere leuke verhalen.

Veel leesplezier!

Let op: prijzen kunnen per seizoen, dag en zelfs tijdstip verschillen. De prijzen zijn op basis van onze reizen.